Önskelistan

Varje gång jag går och kollar bebisgrejer får jag en liten nja känsla. Jag har lite svårt för att shoppa saker överlag just nu vilket kan bero på att vi snart ska flytta. Det är svårt att veta vad som passar ihop och hur man vill ha det i bebinsrum och i alla andra rum. Till mig själv är det ännu svårare för jag är en grande madame nu och vårkläder lockar MEN känns väldigt onödigt. Jag tänkte om jag lägger upp en liten wishlist här kanske mitt liv som konsument kan börja igen. Det är trots allt lön idag! HALLÅ?!?
 
 
 
 
 
Finaste mobilen från ferm LIVING. Jag tycker annars det bara finns fina varianter på etsy. Många mobiler känns plastiga men denne lille rackaren var söt tycker jag!
 
 
SIttpuff från nobodinoz. När jag var liten hade vi en zackosäck som hänge med tills alla kulor ramlade ut. Jag tycker det är en fantastiskpryl som min lilla bebi ska växa upp med
 
 
Jättedyrt skötbord från sebra 3299 spänn!!! Jag är faktiskt student, detta är bara för mycket! Men kanske, kanske kan det ändå vridas på en krona. Jag har trots allt sparat mycket pengar till bebin!
 
Allt finns på http://www.miniroom.se 
 

Kommentera här: