1 månad


Älskade baby Hektor. Hurra för 1 månad. Då låg vi på förlossningen och hade precis fått dig på magen. Inget fosterfett bara lite blod i håret. Luktade så gott och skrek så högt. Den stunden och dagarna på BB är något jag vill tillbaka till. Då vi bara var vi tre och inga andra måsten.

Nu tittar du. Ler och hänger med på ett helt annat sätt. Det är en utveckling vi också vill vara med på. Fina skrutten! Igår var vi på BVC 5530 g stor bebis. Torsk på tungan som vi botar med medicin men det går bra. Huvudet skulle vi också vända på mera så han inte blir skev! Mycket att tänka på i baby världen. 

en sommar med bebisVilken sommar Hektor kom med! Från att ha varit regn och kallt till riktigt goa dagar. Wow! Jag älskar dessa bilder. Ljuset, familjen och hur okomplicerat livet är! Mucho kärlek! Andreas är på Metallica och vi ska sova här hos mamma och pappa.  Mysigt! Katja har bakat kaka och vi bara gosar hela kvällen! 

H&M home vs Oy Oy bilmatta LOOKALIKE

 
 
 
 
 
H&M home bilmatta 299:-
 
OyOY bilmatta 499:-
 
Båda mattorna är omåttligt populära och väldigt snarlika. H&Ms bilmatta är jättefin i Hektors rum och ett bättre pris helt klart. Men den är ju tyvärr slutsåld, jag lyckades haffa den andra omgången så hoppas den kommer in igen på hemsidan. OyOys bilmatta finns på några hemsidor b.la boligheter och miniroom. Ibland är även den slutsåld men verkar alltid komma in i lager. Håll utkik!