Vecka 24

 
MIN MAGE SYNS! Det är häftigt! Hen sparkar för fullt därinne. Jag kan till och med se sparkarna med blotta ögat. Jag har anmält mig till Magplasket på Dalheimershus i Majorna. Snordyrt vill jag lova. Sitter och överväger yogakurs istället, helst vill jag både och. Denna veckan har promenaderna varit min enda motion dvs. till och från skolan ca 7 km. Det räcker liksom inte för mig och ska ändras på till nästa vecka! Oavsett lite för lite träning känner jag mig mycket snyggare nu. Jag känner mig inte bara extra knubbig utan vackert, kvinnlig gravid!
 

Att vara en förebild

Det slog mig häromdagen. Att jag JAG alltså ska bli en FÖREBILD för MITT BARN. Det är en del att ta in vill jag lova! Vi lever efter några slags motton härhemma. "Det blir som det blir" och "Gött e gött"! För mig som är rastlös och har mycket energi fungerar detta bra då jag ska coola ner och känna att jag faktiskt har gjort saker under dagen. Men igår i skolan hade vi en disussion om att handla EKO och äta vegetariskt. Jag är uppvuxen med mackor till frukost, korvstroganoff till middag med lightsaft i glaset. På fredagarna var det tacomiddag och chips & läsk framför TVn. Det var mysigt och det ÄR mysigt att komma hem till mamma och pappa och äta det också. Men vi har faktiskt en annan matfilosofi härhemma och jag tycker alltid saker kan förbättras!
 
Igår såg vi på dokumentären "Forks and knives" som handlar om att vi inte kan konsumera så mycket kött, mejeri och sockerprodukter som vi gör idag för att vår hälsa försämras vilket kostar mycket pengar! Jag blev rekommenderar att se dokumentären av Maja i skolan och den var riktigt bra! Vem vill jag vara och vad vill jag uppfostra mina barn till? 
 
Förespråkarna för en övervägande vegetarisk kost tror jag är nyckeln till folkhälsa! Jag ska bara övertala Andreas också!
 
 
Green Kitchen Stories
 
 
Vitaminboost från Green Kitchen stories
 
 
 
 
Mera Vego
 
 
 
Kikärtscurry med jordnötssmör och lime från Mera Vego
 
Jag tror det är att bara tänka om. Kolla recept innan man går och handlar. Planera inköpen noggrant och våga vara utan kött!
 
 
 
 

Önskelistan

Varje gång jag går och kollar bebisgrejer får jag en liten nja känsla. Jag har lite svårt för att shoppa saker överlag just nu vilket kan bero på att vi snart ska flytta. Det är svårt att veta vad som passar ihop och hur man vill ha det i bebinsrum och i alla andra rum. Till mig själv är det ännu svårare för jag är en grande madame nu och vårkläder lockar MEN känns väldigt onödigt. Jag tänkte om jag lägger upp en liten wishlist här kanske mitt liv som konsument kan börja igen. Det är trots allt lön idag! HALLÅ?!?
 
 
 
 
 
Finaste mobilen från ferm LIVING. Jag tycker annars det bara finns fina varianter på etsy. Många mobiler känns plastiga men denne lille rackaren var söt tycker jag!
 
 
SIttpuff från nobodinoz. När jag var liten hade vi en zackosäck som hänge med tills alla kulor ramlade ut. Jag tycker det är en fantastiskpryl som min lilla bebi ska växa upp med
 
 
Jättedyrt skötbord från sebra 3299 spänn!!! Jag är faktiskt student, detta är bara för mycket! Men kanske, kanske kan det ändå vridas på en krona. Jag har trots allt sparat mycket pengar till bebin!
 
Allt finns på http://www.miniroom.se