Mammahjärtat


Tittar på dig. Andas in dig, din doft och ditt mjuka hår. Fötterna som är så böjbara och huden så mjuk. Du är det finaste jag vet! Längtar tills du gör nya upptäckter men älskar att du är så liten. Min Hektor tänk att jag får vara din mamma. Tänk att du låg i min mage. 

Jag hade en jättebra graviditet men hade inte överdrivet med känslor för magen och baby längtan. Såg det lite mer som en färdsträcka med start och mål. Där kroppen gör extrema förändringar och sen ska sättas på kraftprov. Visst var det så men sen du kom till oss har du växt på mig.  Gjort mig rörd, stolt och jag har inte velat vara nån annanstans än just här. Känslor är lurigt och det är viktigt att prata om dem. 

Libero startbox


Igår hämtade vi Libero startbox på Ica maxi. Massor med bra grejer. Blöjor 1 och 2. Nu behöver vi inte köpa mer ettor då Hektor väger 4130 g. Rena storsugarbebisen! Våtservetter, amningskydd och oljor. Det är kanon att bara hämta och enkelt var det med. Jag gillar Libero deras app är smidig att följa både under graviditet och barnets utveckling från första tiden hemma och framåt! Spännande! Våtservetter använder vi sällan då Hektor blir lite småprickig i rumpan. Istället använder vi tvättlappar från Ikea och den gamla blöjan. Men klart det är smidigt om man byter borta Eller utomhus!


Socialt urladdad

Hello baby attack! Idag fyller Hektor 1 vecka och det firar vi med besöksfritt (förutom barnmorskan som kommer på hembrsök ). Vi har träffat kompisar och släkt nästan varje dag. Igår var vi på fotö för att träffa gammelmormor Helga. Om hon blev glad! Äldre människor som är trötta i knopp och knopp ibland oss har liksom blivit lite helade av lilla H. De skiner upp som solar och kan stå och titta hela tiden. Det är bara så fint att mamma hjärtat lipsillar! 

MEN! Hur mycket besök orkar vi? Jag känner att vi går lite på extra reserver lite på kärleks batterier. Hur mycket besök hade ni vecka 1? Andra veckan? Efter en månad? Jag längtar ju till att Hektor Ska få träffa sina babyvänner med: Malte,  Bosse, Estrid och Tilly. Men allt har väl sin tid...