här bor björkman dahlberg

 
Nu har vi bott i lägenheten i snart två veckor och redan kommit igång rätt bra. Hallen och sovrummet är målat och nästa är bebirummet och riva vägg i vardagsrummet. Blir kanon! 
 
Man känner sig riktigt vuxen när man köpt bostadsrättsförening och är med i styrelse. Hör och häpna! Det är lite skillnad jämfört med att bo i hyresrätt där vaktmästaren fixade allt. Idag fixade vi en skylt till dörren från http://www.skyltmax.se Björkman / Dahlberg. Undrar vilket efternamn bebin ska få?
 
 
 

barnvagn kirrad

Gud vad skönt! Nu har vi äntligen fixat barnvagn! Vi var och kollade när jag var i vecka 20 någonting och tyckte det var för tidigt. Sedan har det varit Andreas uppdrag att fixa en barnvagn för att han tycker det är himla kul med att den ska vara flexibel in och ut i bilen, helsvart och punkteringsfria hjul. Det är mycket begärt med tanke på att det helst önskades en begagnad vagn. MEN så blev det! Hör & häpna en Emaljunga super viking med punkteringsfria hjul och som är svart för 4500:- istället för original ca 9000:- 
 
KANON! parantesen var väl att det var jag och inte Andreas som fixade den begagnade varianten........ vilket jag lipade som en idiot för igår heheheh
 
 

vecka 30

 
 
 
Idag går vi in i vecka 30. Bebisen, jag och Andreas. Det känns sådär, nu har det börjat bli tungt och jobbigt men det är inte något som jag bryr mig om så mycket. Det värsta är deppigheten. Vi har precis flyttat, jag har precis fyllt 25, vi ska ha en bebi tillsammans men jag är inte på topp. Tycker synd om mig själv gör jag en hel del just nu. Tänker mycket på vilka vänner jag har, vad jag ger och vad jag får tillbaka. Vilka som hör av sig och vill ses och vilka som alltid bara funnits där. Är detta fenomenet något preggofierat? Går alla runda goa gravvemammor och tänker såhär? Är det bara ett tycka synd om sig själv syndrom eller är det så att jag faktiskt kanske börjar tänka på vem det är jag skapar min framtid till? Låter himlans klyshigt men kanske. Det känns rätt ensamt ibland. Ungefär som att jag är en enda gravida kvinnan på jorden som känner såhär. Hopp?